Kies uw voertuig

Kies uw gebruiksgebied :


Maximaliseer de prestaties van uw auto met ons assortiment hoogwaardige onderdelen die zijn goedgekeurd voor gebruik op de weg


Voor compromisloze prestaties op de weg en op de baan! Maak optimaal gebruik van het potentieel van uw remsysteem, ontdek prestaties die lang duren, ronde na ronde!


Wanneer alleen de performances tellen! Ontdek onze selectie van producten voor motorsportprofessionals.

De rem- en koppelingsspecialist


Mosa Frein, opgericht in 1985, is al meer dan 35 jaar dé rem- en koppelingsspecialist voor race en motorsport, maar ook voor historische en bijzondere voertuigen.


Deze zeer specifieke specialisatie heeft ons in staat gesteld om een ongeëvenaarde ervaring op te doen in onze sector, wat ons uiteraard heeft geleid tot importeur van de grootste merken.


Naast eenvoudig advies voor de optimalisatie van een bestaand systeem, kunnen we u ook ondersteunen bij het berekenen, definiëren en creëren van een specifiek rem- of koppelingssysteem, of uw project nu is op basis van een bestaand voertuig of dat u een competitievoertuig maakt op basis van een leeg vel.


Bovenop technisch advies, kan onze werkplaats u ondersteunen bij elke specifieke realisatie, restauratie van componenten, testen op een testbank of inbraak van nieuwe producten, om u globale technische bijstand te bieden, hetzij door middel van advies of apparatuur.

Image Testimonial

Geweldige klantbenadering, geweldig materiaal en een geweldige uitleg over hoe je de beste prestaties uit het materiaal kunt halen.

orando BLoom

Image Testimonial

Een perfect team, zowel aan de telefoon als in het gezicht! Een meer dan professionele klantbenadering Zoekt klantbehoeften zonder koste wat het kost te willen verkopen. De persoon die ik had kende zijn baan door en door. Het wordt zeldzaam en het is erg prettig. Ik kom zeker bij je terug!

orando BLoom

Image Testimonial

had een remprobleem net voor de MLR-trackday op Spa-Francorchamps (pads geschoten, mijn fout), dus ik reed naar Namen naar Mosa Frein. ze waren buitengewoon bekwaam en behulpzaam en hadden zelfs de remblokken op voorraad (Alcon-fronten). heel erg bedankt jongens, ook voor de hint om naar de garage verderop te gaan (ze lieten me hun gereedschap gebruiken en ik was binnen 45 minuten weer onderweg) !!

orando BLoom

Nieuws

All Recent Posts From Xpert Blog

27 / May

Alpine A110 Remkit

By:

De nieuwe Alpine A110 is bijna perfect, spannend en heeft geen zwakte, alleen zijn remvermogen kan bij ...

Lees verder