Kies uw voertuig

Kies uw gebruiksgebied :


Maximaliseer de prestaties van uw auto met ons assortiment hoogwaardige onderdelen die zijn goedgekeurd voor gebruik op de weg


Voor compromisloze prestaties op de weg en op de baan! Maak optimaal gebruik van het potentieel van uw remsysteem, ontdek prestaties die lang duren, ronde na ronde!


Wanneer alleen de performances tellen! Ontdek onze selectie van producten voor motorsportprofessionals.

De rem- en koppelingsspecialist


Mosa Frein, opgericht in 1985, is al meer dan 35 jaar dé rem- en koppelingsspecialist voor race en motorsport, maar ook voor historische en bijzondere voertuigen.


Deze zeer specifieke specialisatie heeft ons in staat gesteld om een ongeëvenaarde ervaring op te doen in onze sector, wat ons uiteraard heeft geleid tot importeur van de grootste merken.


Naast eenvoudig advies voor de optimalisatie van een bestaand systeem, kunnen we u ook ondersteunen bij het berekenen, definiëren en creëren van een specifiek rem- of koppelingssysteem, of uw project nu is op basis van een bestaand voertuig of dat u een competitievoertuig maakt op basis van een leeg vel.


Bovenop technisch advies, kan onze werkplaats u ondersteunen bij elke specifieke realisatie, restauratie van componenten, testen op een testbank of inbraak van nieuwe producten, om u globale technische bijstand te bieden, hetzij door middel van advies of apparatuur.