Kies uw voertuig

REMVLOEISTOF CASTROL SRF REACT 1L 320°-270°

€ 81,78
Inclusief belasting

LF-CASSRF-1L
CASTROL REACT SRF RA

Competitieve remvloeistof bij zeer hoge kooktemperatuur en lage degradatie in de loop van de tijd

Aantal
Op voorraad / Onmiddellijk leverbaar

Castrol React SRF Racing - remvloeistof voor wedstrijden


Beschrijving

Castrol React SRF Racing is een zeer hoogwaardige remvloeistof die een echte meerwaarde biedt op het gebied van autosport waar de meest extreme remomstandigheden voorkomen. Dit product is exclusief voor Castrol en is in veel landen gepatenteerd. Castrol React SRF Racing overtreft de prestatieniveaus van de Amerikaanse FMVSS 116 DOT 3 en DOT 4, ISO 4925, JIS K2233 en de huidige SAE J 1703-specificatie.


Toepassing

Castrol React SRF Racing heeft een uitzonderlijk hoog droog kookpunt (320 ° C) waardoor het ideaal is voor krachtig remmen in race- of rallyomstandigheden. Castrol React SRF Racing heeft een zeer hoge dampslotvormingsdrempel (de belangrijkste meting om het hoge temperatuurgedrag van het product onder de huidige remomstandigheden te beoordelen) en heeft het voordeel dat dit niveau gedurende zijn hele levensduur gehandhaafd blijft. De eigenschappen van deze formule betekenen dat Castrol React SRF Racing zijn volledige prestatiepotentieel levert gedurende een periode van maximaal achttien maanden tussen twee olieverversingen. Castrol React SRF Racing is geschikt voor alle schijf- en trommelremsystemen behalve circuits die minerale remvloeistof vereisen.
Dit product is mengbaar met conventionele remvloeistoffen die voldoen aan de USFMVSS 116 DOT 3 en DOT4, ISO 4925 en de huidige SAE J 1703 en J1704 specificaties. Echter, het mengen van Castrol React SRF Racing met een traditionele remvloeistof verlaagt de prestaties, het wordt aanbevolen om het circuit goed af te tappen en te spoelen voordat je het bijvult met Castrol React SRF Racing. Om het hoge prestatieniveau met betrekking tot de vorming van stoombuffers te behouden, wordt aanbevolen om het circuit elke 18 maanden volledig leeg te laten lopen.
De houdbaarheid van Castrol React SRF Racing is 2 jaar.LF-CASSRF-1L
CASTROL REACT SRF RA

Specifieke referenties